Zoeken
Zoek naar:
Krollemol
Zoete Broodjes Bakken …
Menu
Spring naar inhoud
©
©Krollemol
♲Hall of Fame
Over
Eenheden
Basis
banketbakkersroom
Bladerdeeg
crêpe beslag
Neutrale afdekgelei
Vlaaiendeeg
Zanddeeg
Foto’s
Banket galerij
Brood galerij
Vlaaien galerij
Algemeen
Fruit Seizoenen
BakIt List
Sweet Spots
Index
✉
Zoeken openen
Banket galerij
Clementinetaart
Zanddeeg, clementines crème, clementine marmelade, amandelcrème
naar Hugo & Victor
Macaron Tagata
baMaantaart
Bananentaart, croutedeeg, banketbakkersroom, slagroom, bananen
merveilleux
J’adore la Fraise
Aardebeiencharlotte, aardbeienclafoutis, aardbeiencrèmeux, aardbeiencompote, aardbeienbavarois, verse aardbeien, aardbeiengelei.
Naar: Claire Damon
Macaron Amandelmelk
macaron, amandelmelkcrème Frambozen
naar Jean-Philippe Darcis
Javanais
Amandelbiscuit, koffie-botercrème
Kaastaart Satine
Pate Sucrée, Lepeldeeg met passievrucht, Kaasvulling, appelsien marmelade
naar Pierre Hermé
Rosemary
Zanddeeg met Rozemarijn, Bricoche, Rabarbercompote, Amandelcrème
naar Pain de Sucre
Venus
Bretoens Zandeeg, biscuit, appel kweepeer, rozencrème
Naar : Pierre Hermé
J’adore la Fraise
Aardebeiencharlotte, aardbeienclafoutis, aardbeiencrèmeux, aardbeiencompote, aardbeienbavarois, verse aardbeien, aardbeiengelei.
Naar: Claire Damon
Specurable
Abrikozenflappen
Palet d’Or
chocoladeganache van single origin chcolade
naar Jean-Philippe Darcis
Kersentaart
Zanddeeg met Amandelcrème, kersencompote, kersencrème en amandelsiroop
naar Hugo & Victor
Le Liméka
naar Colorava
Venus
Bretoens Zandeeg, biscuit, appel kweepeer, rozencrème
Naar : Pierre Hermé
Hugo Pêche – Perzikkentaartje
Dacquoise, Perzikkencompote met verbena, Perzikkenmousse, witte chocolade
Naar Hugo Pouget van Hugo & Victor
Blauwe bessen taartje
Zanddeeg, blauwe bessen, roomvulling, bernagie
naar Christophe Adam
Equador
Chocoladecrumble, chocolademousse, chocoladebiscuit genappeerd met mangosiroop, mangocremeux, spuitchocolade, karamelglazuur met sinaas
naar Joost Arijs
Tarte Tatin
Tango
Rabarber-Aardbei-Amandeltaart
Suikerdeeg, amandelcrème, rabarber-aardbeiencompote, aardbeien, rabarber
naar Claire Heitzler
Mont Blanc
Franse meringue, clementinesmarmelade, slagroom, kastanjemousse, witte spiegel, kastanjespaghetti
naar Claire Heitzler van Ladurée
Saint Honoré Bahia
perensoes
Le Liméka
naar Colorova
Venus
Bretoens Zandeeg, biscuit, appel kweepeer, rozencrème
Naar : Pierre Hermé
Hasseltse speculaas
Satin
Tutti Frutti
<Brown Sugar
Naar Claire Damon
Eclair orangjebloesem crème fruit
<Brown Sugar
Naar Claire Damon
Religieuse Melkchocolade Passievrucht
Coco’ooning
Kriekentaart met Pistache en Crumble
Eclair Ananas
Financier Abrikoos
Citroentaartje
Zanddeeg, citroencrème, meringues
naar Jérôme De Oliveira
Fantastik Passievruchten Citrusvruchten en Gember
Saint Honore Ananas
Tutti Frutti Dwars
Misérable
Daquoise Amandel, Botercrème
Naar Jean Philippe Darcis
Macaron Mogador
Macaron, ganache melkchocolade passievrucht.
Naar: Pierre Hermé
mirabellentaart
Zwarte Woud
naar Maëlig Georgelin
Tourbillon
Crumble, madeleincake met kokos, Perzikkencrème, frambozen, perzik en Kokos
naar Yann Bryss
Eclair Opa’s Fruittuin
Soezendeeg, Crème van fruitthee, Fruit Minestrone
Coco’ooning
Macaron Citroen
Marcaron citroencrème
Naar Pierre Hermé
Vijgengebakje
Glutenvrij zanddeeg, Vijgen Marmelade, Vanille slagroom met muscovado
Nicolas Bacheyre
Dit delen:
Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
Vind-ik-leuk
Laden...
Blog op WordPress.com.
Omhoog ↑
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:
Cookiebeleid
Abonneren
Geabonneerd
Krollemol
Meld mij aan
Heb je al een WordPress.com-account?
Nu inloggen.
Krollemol
Aanpassen
Abonneren
Geabonneerd
Aanmelden
Inloggen
Korte link kopiëren
Deze inhoud rapporteren
View post in Reader
Beheer abonnementen
Deze balk inklappen
Reacties laden....
Laat een reactie achter...
E-mail (Vereist)
Naam (Vereist)
Site
%d